ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Foto/Petrecere in PSD. Secretarul de stat Tiberius Bradatan s-a insurat cu o fosta consiliera in Ministerul Sanatatii

Secretarul de stat  in Ministerul Sanataii, social democratul  Tiberius Bradatan s-a insurat ieri, oficial cu o fosta consiliera  personala la cabinet midin Ministerul Sanatatii, Ramona Furtuna, originara din Baia Mare. Evenimentul a avut loc in mijlocul naturii, cei doi profitand de vremea deosebit de frumoasa.

De pe pagina de facebook  a Ramonei Fortuna aflam ca a fost consilier la Ministerul Sanatatii  in perioada 5 decembrie 2018-4 noiembrie 2019.  Daca tinem cont ca functiile in ministere sunt politice s-ar putea spune ca aceasta a fost promovata de PSD.  Ramona Furtuna este presedintele Asociatiei  Spitalului „Dr. C-tin Opriş” si potrivit unui articol aparut in gazeta de maramuers, asociatia era sprijinita de PSD in actiuni.

In 2015, , Asociaţia Prietenii Spitalului „dr. Constantin Opriş”, din Baia Mare a reuşit să achiziţioneze şi să doneze Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. C-tin Opriş” Baia Mare un ecograf performant care are capacitatea de a depista malformaţiile cardiace ale nou-născuţilor. Valoarea acestui aparat a fost de 22 000 de euro plus TVA, arata aceeasi publicatie din Maramures.  Iar actiunile caritabile in domeniul sanatatii continua sa fie perzentate chiar pe pagina Ramoeni Furtuna.

Fosta consiliera apare alaturi de medicul Bradatan intr-o delegatie in Bruxelles. In 2018, secretarul de stat Dan Dumitrescu raspundea unei interpelari a unui parlamentar in car se cereau detalii despre incadrarea unor consilier personali inclusiv a Ramonei Furtuna.

Tiberiu Bradatan alaturi de consiliera sa intr-o delegatie in Bruxelles

<Mulți dintre voi știu că asociația noastră, Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș”, începând din anul 2011, ajută sistemul medical din județul Maramureș, în beneficiul locuitorilor lui. Mai precis, sprijinim Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, pe care, până în prezent, l-am înzestrat cu 13 aparate medicale noi și performante. Mai mult, am deschis și finanțăm Biroul Pacientului, locul din spital unde oferim sprijin și consultanță tuturor pacienților și aparținătorilor acestora, care întâmpină probleme. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără donațiile multor maramureșeni, persoane fizice și juridice, care ne-au susținut în toţi acești zece ani de activitate.
Obiectivul pentru anul 2022 este achiziționarea unui ecograf pentru Secția de pediatrie.De aceea, ca de fiecare dată, vă invităm să veniți alături de noi în realizarea unui sistem de sănătate cât mai performant, în beneficiul tuturor maramureșenilor. Puteți face acest lucru sprijinindu-ne, direcționând 20% din impozitul pe profit către asociația noastră, până la data de 31 decembrie 2021.
Ceea ce am realizat până în prezent reprezintă garanția că orice leu direcționat către asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a fost și va fi folosit cu cumpătare și pentru a face cât mai mult bine.
Vă mulțumim!
Ajută pentru a fi ajutat!
Echipa Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș”> arata aceeasi fosta consilier pe 14 decembrie 2021

Medicul Tiberius Bradatan a fost casatorit cu medicul Anca Mirela Bradatan insa cei doi ar fi ruput relatia inca din perioada primului mandat cand acesta a fost numit  secretar de stat la acelasi minister.

La inceputul anului 2022, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciuca, medicul Tiberius Bradatan a fost numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii.

Subprefectul judetului, Cristian Sologon a fost prezent la cununia religioasa a celor doi si nu s-aputut abtine, postand pe pagina de facebook cateva impresii.

,,Ziua de azi a zâmbit cu soare cald unui om cu suflet frumos, un om care a sărit mereu să ajute pe aproapele său și nu a renunțat la acest obicei nici chiar azi, în ziua nunții lui. 😊 Fie ca tot acest bine făcut să se întoarcă înzecit. Casă de piatră Tibi și Romana! PS. Mulțumesc Tibi pentru prietenia ta, mă onorează în mod deosebit!,,, arata Cristian Sologon.