ANUNȚPUBLICITATE

xServers.ro a fost integrat în cyberfolks.ro! Reduceri incredibile pentru realizarea site-ului tău! REDUCERI DE MINIM 50%

Servicii noi de hosting

Datorită fuziunii brandurilor profiți de un acces ușor la noile servicii oferite de brandul cyberfolks.ro – mai ales de pachete de hosting specializate ce oferă securitate și performanță mai mare pentru WordPressWooCommercePrestaShopMagento și OpenCart.

Diferențele de performanță față de soluțiile clasice sunt semnificative. Performanța WordPress-ului este cu până la 67x mai mare, iar viteza PrestaShop de 18 ori mai bună. În plus, backupul bazelor de date este efectuat la fiecare 4 ore, astfel îți poți dezvolta afacerea online fără griji.

Noile instrumente pentru site-ul tău

  1. Creator de domenii bazat pe inteligența artificială (AI): descrie-ți ideea pentru a obține zeci de domenii creative și interesante pentru afacerea ta.
  2. Site-ul audit care te va ajuta să verifici în ce stare se află pagina ta web și îți va oferi sfaturi despre cum o poți îmbunătăți. Instrumentul nostru a verificat deja peste 800 de mii de pagini web.

Mai mult cu cyber_Folks

Fuziunea celor două branduri este un pas important și necesar pentru păstrarea unui nivel ridicat de suport și a unei infrastructuri premium, menite să ducă businessul vostru pe culmile succesului. Ne angajăm să oferim servicii adaptate unei piețe într-o continuă schimbare pentru a asigura o dezvoltare permanentă a site-urilor clienților noștri.

ACCESEAZA PROMOTIILE AICI!