ACTUALITATEBREAKING NEWS

Un barbat si-a ucis fosta sotie si a injunghiat alte doua femei. A fost retinut

Crima.  Un barbat si-a ucis fosta sotie si a injunghiat alte doua femei. Tragedia a avut loc luni după-amiază, în satul Horlăceni, comuna Şendriceni, din apropiere de Dorohoi.

Din primele informaţii se pare că agresorul este fostul soţ al victimei care şi-a pierdut viaţa. Acesta a atacat-o cu un cuţit pe femeia de 44 de ani, pe mama acesteia, de 60 de ani şi pe o cumnată în vârstă de 38 de ani. Alerta a fost dată de o vecină a femeilor. Aceasta a sunat la 112 şi a cerut ajutorul salvatorilor.

„Astăzi, în jurul orei 15:30, polițiștii din Botoșani au fost sesizați de către o femeie, din comuna Șendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuțit, a părăsit locuința vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuința fostei sale soții, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la fața locului declarând decesul.

În aceeași locuință, se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani și sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanță, prezentând și acestea plăgi înjunghiate. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliție. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și jandarmi, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat și se afla în custodia polițiștilor.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și lovire sau alte violențe”, au transmis poliţiştii.