ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Rădăuțean decedat în Emiratele Arabe Unite. Zeci de mesaje sfâșietoare postate pe pagini de socializare

Zeci de mesaje au fost postate pe pagini de socializare după ce au aflat de decesul lui Andrei Martinescu, originar din Rădăuți, dar care se afla în Emiratele Arabe Unite.  Se pare că tânărul a suferit un atac de cord.  Martinescu Liviu Andrei era profesor  de geografie și era  dedicat Clubului Copiilor din Emiratele Arabe Unite precum și activităților pentru comunitate organizate de Consulatul Generata Al României la Dubai. Radauteanul era de 9 ani în aceasta țara.

Preotul Alexandru Trușcan de la Parorhia  Ortodoxă din Dubai a spus în mesajul său că ,, Andrei  promova cu multă dragoste şi dăruire limba română, tradițiile şi obiceiurile noastre strămoşeşti. S-a implicat în numeroase proiecte culturale pentru comunitatea românească şi desfăşura activități cu copiii, în cadrul Clubului Copiilor din Emirate, pe care îl şi coordona. Dumnezeu să îl ierte, iar familiei îndoliate să îi dăruiască alinare și întărire sufletească!,, 

Geanina Abul Haija:  ,,Dumnezeu sa te odihnească in pace Martinescu Liviu Andrei ! 🙏 🙏🙏
Un bun colaborator și prieten cu care am reușit sa aducem limba romana( Proud Romanian Online School) în casele comunităților cărora aparținem, care timpul liber l-a dedicat Clubului Copiilor din Emiratele Arabe Unite și activităților pentru comunitate organizate de Consulatul Generata Al României la Dubai.
Drum lin către îngeri! 🙏,,

Iulian Cantoreanu: ,,Dumnezeu sa-l odihnească de-a dreapta Sa!!!!! A fost un profesor și un om foarte bun!!! Va rămâne mereu în inimile noastre !!!

Ana Florin Motac: Condoleanțe familiei Drum lin către cer

Demi  Demelza :,, Era un om deosebit care ajuta mult și se implica in multe evenimente culturale in Dubai.  Promova România, cultura și tradițiile. Vă spun din experiența. Eu promovez Romania dar ca voluntar .Nimeni nu ajută nici statul român nimeni.Si de multe ori prefer sa promovez fara Roboost pentru că totul este pe timpul meu când merg în Oradea fac multe fotografii și pun pe Instagram @demelzademi sau fac postări în diverse grupuri. Pe Andrei și pe mine ne-a unit dragostea de țară, România și a locurilor frumoase. Era un om de nota 10 străinatatea unește oamenii doar ei cunosc dorul de țară.,, 

 Parorhia  Ortodoxă Română din Dubai: Cu profundă durere în suflet, am aflat de trecerea neașteptată din această viaţă a lui Martinescu Liviu Andrei.

A fost un om deosebit, profesor de Geografie, care iubea România şi care promova cu multă dragoste şi dăruire limba română, tradițiile şi obiceiurile noastre strămoşeşti.
S-a implicat în numeroase proiecte culturale pentru comunitatea românească şi desfăşura activități cu copiii, în cadrul Clubului Copiilor din Emirate, pe care îl şi coordona.
Dumnezeu să îl ierte, iar familiei îndoliate să îi dăruiască alinare și întărire sufletească!
Veşnica lui pomenire din neam în neam!
Familia lui Andrei va ajunge în Dubai Marți, 18 iulie şi am reuşit sa le punem la dispoziție o locuință până vineri, 21 iulie, dar este posibil sa fie nevoiți să mai rămână câteva zile în plus.
Dacă va fi nevoie şi are cineva posibilitatea de a oferi o locuință, începând cu 22 iulie, vă rog să mă contactați.
Vă mulțumim!
Părintele Alexandru Truşcan
Lena Lăcatuș : Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!