ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Prelungirea dosarului pentru scoala de soferi. Valabilitatea unui dosar s-ar putea prelungi la 2 ani!

Cei care doresc să obțină permisul auto ar putea avea șansa să se bucure de o perioadă mai mare de valabilitate în cazul dosarului pentru școala de șoferi, după ce, în data de 25 august 2022, Christian Erwin a lansat o petiție numită „Prelungirea dosarului pentru școala de șoferi”. Acesta cere ca valabilitatea dosarelor să se dubleze, astfel încât cursanții să poată susține de mai multe ori traseul,,Datorită situației actuale in care examinatorii lipsesc cu desăvârșire, examinările se țin doar pe baza de programare după 3-4 luni de la finalizarea orelor de conducere, va Invit sa semnați prezenta petiție pentru a se prelungi dosarele cursanților.În prezent, un candidat are şansa de a obţine permisul auto în termen de un an de la finalizarea ultimei şedinţe de conducere. Astfel, la Suceava  până la expirarea dosarului, candidații pot susține proba practică a examenului auto doar o singura  odata sau exista situații extrem de rare de două ori, timpul de așteptare între promovarea probei teoretice și susținerea celei practice fiind de circa 3-4 luni. Autoritățile județului au facut demersuri pentru a aduce examinatori insa situația este in continuare dificila.

În data 25 august 2022, hunedoreanul Christian Erwin a lansat pe site-ul www.petitieonline.com o petiție numită „Prelungirea dosarului pentru școala de șoferi”. Acesta solicită ca dosarele persoanelor care doresc să obţină permisul să aibă o valabilitate de 2 ani. Christian Erwin s-a gândit să inițieze această petiție, deoarece a reușit să susțină o singură dată traseul, dosarul său expirând în luna septembrie 2022, iar următoarele programări pentru proba practică fiind posibile abia în noiembrie.

,, NU E NORMAL SA PLĂTEȘTI ANUAL SCOALA DE ȘOFERI

NU E NORMAL SA REFACI TOATE ACTELE, ANALIZELE MEDICALE ȘI RESTUL PE BANII TAI DIN INCOMPETENTA drpciv de a se organiza și a angaja oameni.

Vrem ca valabilitatea dosarului pt scoala de șoferi sa fie prelungit la 2 ani!

Va rog sa semnați petiția și sa o dați mai departe la cât mai multă lume,,. arata initiatorul petiției, Christian Erwin.

https://www.petitieonline.com/prelungirea_dosarului_pt_scoal_de_soferi