ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Moarte suspecta. Barbat gasit decedat in timp ce conducea un ATV

Batran gasit decedat in timp ce conducea un ATV. Ieri seara,  Secția 14 Poliție Rurală Vama, a fost sesizată prin SNUAU 112, de către Cocerhan Viorel, cu privire la faptul că pe raza satului Argel, comuna Moldovița, a avut loc un accident soldat cu victime
           Cocerhan Vasile, de 75 ani, a decedat în timp ce conducea ATV-ul proprietate personală pe raza satului Argel, aflându-se în fața locuinței sale. Persoana decedată era așezată pe ATV, fiind lăsată pe o parte, între gardul locuinței și ATV-ul în cauză.
La fața locului s-a deplasat un  echipaj din cadrul Secția 14 Poliție Rurală Vama, respectiv pe raza satului Argel, com. Moldovița, respespectiv la locuința lui Cocerhan Vasile, situată la o distanță de cca. 6-7  km. de sat.
           În urma verificărilor efectuate, respectiv în curtea locuinței, a fost identificat  Cocerhan Vasile, în poziția căzut la sol pe  partea dreaptă a unui ATV oprit în fața porții unui gard ce delimita curtea de intrarea la locuință.  La fața locului cadrele medicale au constatat decesul persoanei în cauză, opinând cauza ca fiind infart miocardic, probabil produs  în timp ce conducea ATV-ul proprietate personală.
În urma examinării cadavrului numituli Cocerhan Vasile, nu au fost identificate leziuni pe corp sau alte suspiciuni cu privire la deces.
           Având în vedere cele expuse mai sus, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă(moarte suspectă) ,faptă prevăzută și pedepsită de art. 194 alin 1 din Codul penal.