ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Barbat decedat dupa ce i -a facut rau la dus

Barbat decedat dupa ce i -a facut rau la dus, Ieri, la ora 07.45, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către numitul Popescu Adrian, despre faptul că un coleg de muncă a murit.

          În urma deplasării la fața locului și cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în noaptea de 16-17.10.2022,  Cernovschi Stelică, din comuna Frătăuții Vechi, jud. Suceava, în timp ce făcea duș i s-a făcut rău și a căzut. La data de 17.10.2022, în jurul orei 07:45, acesta a fost găsit decedat de către l Popescu Gheorghe, din comuna Frătăuții Vechi, jud. Suceava, în cabina de duș de la domiciliul lui Cernovschi Stelică care a apelat  SNUAU 112, pentru a solicita sprijin unui echipaj de ambulanță.
            În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că i Stelică era în evidențele medicului de familie cu boli.
         La fața locului a intervenit un echipaj de Ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul numitului Cernovschi Stelică.
          Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.
          În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. 1 din Codul Penal.