POLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Flutur, președinte interimar al PNL, după demisia lui Florin Cîțu

Gheorghe Flutur este cel care îl va înlocui pe Florin Cîțu la conducerea PNL, până la Congresul din 10 aprilie, când ar urma să fie aleasă noua conducere. Gheorghe Flutur va asigura conducerea interimară a partidului, el fiind desemnat șef pentru că este prim-vicepreședintele PNL, cu cea mai mare vechime în partid, potrivit unor surse citate de hotnews.ro.

Florin Cîțu a demisionat, sâmbătă, de la șefia PNL, la presiunea celor care l-au instalat în funcție în urmă cu doar șase luni.

„Nu am avut șansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la ședință, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a declarat Florin Cîțu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîțu a spus că ar fi vrut să își prezinte demisia în fața colegilor, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

Întrebat dacă demisionează și de la șefia Senatului, Florin Cîţu a răspuns: ”Nu. Acolo sunt alte discuții, vom vedea ce se întâmplă și acolo”.