ACTUALITATE

Barbat din Iaslovat, retinut dupa ce a provocat un accident

Barbat din Iaslovat, retinut dupa ce a provocat un accident . Urmare la evenimentul din data de 11.02.2022, respectiv accidentul soldat cu victime omenești ce a avut loc pe raza localității Iaslovăț, vă comunicăm următoarele:

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 16.02.2020, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Bodnariuc Ioan pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În urma audierii, față de Bodnariuc Ioan a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 17.02.2022 să fie prezentat procurorului de caz în vedere luării unei măsuri preventive.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost constituită o escortă, formată de lucrători din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți, suspectul fiind introdus în CRAP Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă conf. art. 196 alin 1 și 4 din Codul Penal și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice art. 336 alin 1 din Codul Penal.