ANUNȚ

Valeriu Tabără a decedat

Doiul intr-o familie. Acum se pregateste de inmormantare.

Ieri, orele 01:05 lucrători din cadrul S.P.R.2 Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că Tabără Valeriu, de 38 ani, a decedat în curtea locuinței sale, din satul Bursuceni com. Verești.

Tabără Valeriu Valerică locuia într-o casă  împreună cu mama sa, la adresa de domiciliu. La data de 30.05.2022 în jurul orelor 19,00 acesta a plecat de la domiciliu, fiind sub influența alcoolului, la un bar din vecinătatea locuinței unde a  continuat să consume băuturi alcoolice. Întrucât dormea cu capul pe masă în bar, acesta a fost adus la domiciliu de doi consăteni în jurul orelor 21,00. Deoarece era în vădită stare de ebrietate numitul Tabără Valeriu a fost așezat afară, în lateralul casei unde se afla un pat improvizat. Mama acestuia a ieșit afară, l-a văzut că doarme și neputându-l transporta în casă l-a lăsat să doarmă în continuare. În jurul orelor 01,00 întrucât nu-l mai auzea sforăind, mama acestuia a ieși din locuință pentru a vedea ce face fiul său, moment în care a constatat  că acesta nu mai respira, fapt pentru care  la fața locului a fost solicitată o ambulanță care a și constatat decesul acestuia.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Mama acestuia a declarat că  fiul său acuza în ultimele zile dureri în zona toracică însă a refuzat să se deplaseze la medic și a continuat să consume băuturi alcoolice.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei. În locuință nu au fost identificate urme care să intereseze cauza.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ucidere din culpă ”, faptă prevăzută de art. 192 alin (1) din Codul penal, lucrare ce urmează a fi soluţionată procedural de către lucrătorii P.P.Verești