ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Un tren a luat foc – Mecanicul locomotivei a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă la locomotiva unui tren care transporta grâu pe relaţia Simeria-Petroşani. Mecanicul locomotivei a primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital.

”Cu puţin timp în urmă, prin  numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu la  locomotiva unei garnituri de tren marfar, care transporta în  20 de vagoane  aproximativ 1500 t grâu, pe relaţia Simeria-Petroşani,  între localităţile Merişor şi Băniţa. Pompierii detaşamentului Petrosani şi ai gărzii de intervenţie Baru au intervenit de urgenţă cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă,  precum si un echipaj SMURD”, anunţă ISU Hunedoara, informează News.ro.

Comform sursei citate, intervenţia a fost destul de dificilă din cauza terenului accidentat şi a zonei greu accesibile.

Mecanicul locomotivei, care a acţionat pentru stingerea incendiului până la sosirea pompierilor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul SMURD, nefiind necesar a fi transportat ulterior la spital.

”S-a acţionat cu 14 stingătoare şi s-a reuşit lichidarea incendiului, precum şi propagarea acestuia la întreaga garnitură de vagoane,  iar cauza probabilă este in curs de stabilire”, precizează ISU Hunedoara.

sursa:realitatea.net