ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Un nemțean dat în urmărire, gasit la un crescator de animale din Pojorata

– La data de 20.12.2022 s-au obținut informații despre faptul că la o fermă de animale din com. Pojorâta, jud. Suceava s-ar afla numitul SCRIPCARIU IOVAN, din com. Piatra Șoimului, jud. Neamț, persoană urmărită în temeiul legii, în baza unui mandat de arestare preventivă emis de către Judecătoria Piatra Neamț.

Având în vedere cele sesizate, s-a constituit o echipă de căutare și identificare a persoanei urmărite, formată din lucrătorii de poliție ai Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc și ai Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta sens în care s-au deplasat în com. Pojorâta, jud. Suceava, la imobilul lui Lazăr Mircea, persoană cunoscută ca fiind crescător de animale, locație în care existau date și informații că s-ar putea afla persoana urmărită.

La momentul pătrunderii în curtea imobilului, în apropierea unei dependințe a fost observată o persoană cu semnalmentele celei urmărite care a fost interceptată și identificată ca fiind Scripcariu Iovan.

Acestuia i s-au adus la cunoștință motivele prezenței și faptul că pe numele său este dispusă măsura preventivă a arestării preventive, conform Hotărârii nr. 60 din data de 09.12.2022 a Judecătoriei Piatra Neamț, cu mențiunea că acesta poseda asupra sa un exemplar al acesteia.

Cu privire la cele expuse mai sus au fost informați lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, urmând ca SCRIPCARIU IOVAN să fie predat acestora în cel mai scurt timp posibil.