GENERAL

Barbat decedat la Spitalul Județean

Barbat decedat la Spitalul Județean .La data de 20.12.2022, ora 12.28 lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către personalul medical din cadrul Serviciului Județean Suceava, despre faptul H.I.  a decedat la spitalul Județean Suceava.

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au stabilit următoarele:

H.Io. avea domiciliul în sat Negreni, comuna Știubieni, județul Botoșani, dar din anul 2013, acesta locuia fără forme legale în sat/com Mitocu Dragomirnei, jud. Suceava, fiind o persoană fără adăpost.

În data de 18.12.2022, orele 10.25 numitul Hrițcu Ioan a fost identificat căzut în centrul satului/comunei Mitocu Dragomirnei, județul Suceav. La fața locului s-a deplasat un echipaj UPU Suceava care i-au acordat îngrijiri medicale și l-au transportat pe acesta  la Spitalul Județean Suceava. În cursul zilei de 20.12.2022, barbatul a decedat la Spitalul Județean Suceava.

Acesta nu era înscris în evidențele medicului, întrucât numitul Hrițcu Ioan era o persoană fără locuință și fără domiciliu stabil și consuma alcool în exces.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de uncidere din culpă faptă prev. și ped. art. 192 alin. 1 din Codul penal, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Zvoriștea.