ACTUALITATE

Un batran din Moara si-a pus capat zilelor

Tragedie intr-o familie din comuna Moara. Un batran s-a spânzurat. Acesta locuia pe raza satului Moara Nica,împreună cu fiica.

De aproximativ un an de zile, tatal se afla într-o stare de depresie, amenințând de mai multe ori că-și va pune capăt zilelor.

Ieri, în jurul orei 12.15, batranul  a ieșit din locuință și s-a deplasat în curtea din spatele grajdului.

După aproximativ 15 minute, fiica acestuia,a ieșit în curte și l-a strigat pentru a veni în casă să mănânce. Fiindcă tatăl său nu a răspuns, a mers în curtea din spatele grajdului pentru a-l chema la masă.  Fiica a inmarmurit. Tatal sau era spânzurat cu o frânghie ce era legată de o bârnă a unei anexe în care erau depozitate furaje. Imediat, aceasta a luat un cuțit și a tăiat frânghia, după care a solicitat prin SNUAU 112 un echipaj de ambulantă.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul ISU Suceava, care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, declarând decesul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 alin. (1) din. C. pen., ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Moara, după efectuarea necropsiei cadavrului.