ACTUALITATEBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Un barbat din Preutești a decedat dupa ce i-a cazut o creanga în cap

Un barbat din Preutești a decedat dupa ce i-a cazut o creanga în cap.   Luni, la orele 09.28, polițiștii din cadrul SPR 12 Preuteşti,  au fost sesizați prin SNUAU 112,  de către numitul  Grigore Ioan din sat Basarabi, com. Preutești, jud. Suceava despre faptul că a căzut o creangă în cap la o persoană.
         Ieri, , în jurul orelor 09.00, Ignea Aurel din sat Preutești, com. Preutești, jud. Suceava a mers în pădurea de pe raza Ocolului Silvic Dolhasca-Cantonul Muncel pentru a strânge crengi uscate, ocazie cu care a tras de o creangă, iar aceasta în cădere l-a lovit în zona capului.
          Ignea Aurel a fost găsit de Grigore Ioan în calitate de pădurar al Ocolului Silvic Dolhasca-Cantonul 11 Muncel care după ce a  văzut starea de sănătate a acestuia a apelat numărul de urgență  S.N.U.A.U.112 cerând intervenția unui echipaj de ambulanță.
         La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale numitului Ignea Aurel, apoi a fost transportat la Spitalul Fălticeni, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
         În cauză nu sunt suspiciuni de producerea vreunei fapte de natură penală cazul rămânând în atenția lucrătorilor din cadrul Postului de poliție Preutești.
         Având în vedere faptul că a fost internat la C.P.U. Spital Mun. Fălticeni fără a se cunoaște cu exactitate starea de sănătate a lui  Ignea Aurel am efectuat investigații, motiv pentru care am apelat telefonic C.P.U. Spital Mun. Fălticeni unde am discutat cu doctor Buligă Niculina din cadrul acestuia, care  a declarat verbal că  Ignea Aurel a decedat, iar cadavrul a fost predat la Serviciul de medicină legală pentru stabilirea cu exactitate a cuzelor decesului.
          Având în vedere aspectele de mai sus ne-am sesizat sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă prev de art. 192 al.1 Cod penal, ce va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.
        A fost efectuată cercetarea la fața locului, nefiind identificate urme, în apropierea sau pe corpul numitului Ignea Aurel, care să ridice suspiciuni cu privire la moartea acestuia. Corpul fost depus la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării examinării medico-legale.