ACTUALITATELOCAL

Sucevean flămând, prins în magazinul satului pe care l-a spart ca să mănânce două iaurturi o pâine și o roșie

Un bărbat din județul Suceava a spart magazinul din satul Baia, vineri, pentru că era flămând și căuta mâncare.Un bărbat din județul Suceava a spart magazinul din satul Baia, vineri, pentru că era flămând și căuta mâncare.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au ajuns la fața locului și în interior au găsit un localnic. Barbatul a declarat faptul că a pătruns în interiorul magazinul pe geamul magazinului după ce l-a spart cu un coș de gunoi aflat în vecinătatea magazinului datorită faptului că era flămând și căuta ceva de mâncare. El a consumat în interiorul magazinului două iaurturi, o pâine, o roșie și a desfăcut un pachet de țigări fără să ia nicio țigară din acesta, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

Acesta a recunoscut că a folosit un coș de gunoi pentru a sparge un geam, pe unde a intrat în magazin. Omul le-a mărturisit polițiștilor că a spart magazinul pentru că îi era foame și căuta de mâncare.. În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă furt calificat