BREAKING NEWSPOLITIC

Șoldan: Prin sprijinirea construirii acestei Case Polone din Moara, Guvernul evidențiază importanța contribuției fiecărei comunități etnice la bogăția culturală a țării.

Casa Polonă din Moara, la a cărei inaugurare am participat astăzi, este încă un exemplu elocvent al faptului că Guvernul României respectă și sprijină minoritățile din România.
Prin sprijinirea construirii acestei Case Polone din Moara, poate cea mai frumoasă din cele 14 din România, Guvernul evidențiază importanța contribuției fiecărei comunități etnice la bogăția culturală a țării.
Această inițiativă exemplară nu numai că susține identitatea culturală a comunității poloneze, ci promovează înțelegerea și respectul între toate comunitățile din Bucovina și din întreaga țar
Felicitări în primul rând colegului meu deputat, Ghervazen Longher, președinte al Uniunii Polonezilor Din România/ Związek Polaków w Rumunii
Știu din Parlament cât se zbate pentru comunitatea sa, îl apreciez pentru asta și îi transmit și pe această cale că are în mine un susținător.
Deputat Șeorge Șoldan