ANUNȚPUBLICITATE

Piese de mobilier accesibile care nu trebuie să îţi lipsească din casă

Piese de mobilier accesibile care nu trebuie să îţi lipsească din casă

Atunci când alegi mobilă pentru casa este normal să începi cu piesele de mari dimeniuni. Patul, canapeaua, mobilă de bucătărie, toate acestea sunt esenţiale pentru a locui într-o casă confortabilă şi frumoasă. Totuşi, nu doar piesele de mari dimensiuni contează. Ai nevoie şi de piese mici, atât pentru rolul lor, cât şi pentru decor.

Iată ce piese de mobilier accesibile nu trebuie să îţi lipsească din casă:

Măsuţa de cafea

Măsuţa de cafea este o piesă de mobilier esenţială pentru living. Aceasta nu este numai un accesoriu decorativ, ci are şi utilitate. Poţi folosi măsuţa de cafea pentru a servi gustări ori băuturi sau pentru a depozita anumite obiecte. Spre exemplu, şerveţelele de hârtie, revistele sau lumânările parfumate, toate îşi pot găsi locul pe măsuţa de cafea.

În plus, această piesă de mobilier te poate ajuta să completezi decorul întregii camere. Spre exemplu, într-o amenajare în tonuri închise, poţi opta pentru o măsuţă de cafea în tonuri lemnoase sau nuanţe de olive sau verde. De asemenea, dacă ai amenajat întreaga cameră în nuanţe pământii, poţi alege o măsuţă de cafea colorată, care să dea viaţa living-ului. Poţi opta pentru oranj, galben, roşu sau corai.

În general, preţurile măsuţelor de cafea sunt accesibile. Vei găsi modele al căror preţ porneşte de la 50 de lei, dar şi modele de sute de lei. Alege în funcţie de buget, dar şi de design-ul pe care ţi-l doreşti.

Nu uita că măsuţa de cafea se poate amplasa în mai multe moduri în living. Poţi pune această piesă în fata canapelei, în dreptul fotoliilor, sau în lateralul colţarului. Atunci când aşezi măsuţa de cafea, asigură-te că aceasta nu încurca trecerea prin cameră.

Pantofarul

Pantofarul este o piesă foarte utilă în orice fel de locuinţă. Zi de zi, porţi diverse tipuri de încălţăminte, pe care nu o poţi depozita uşor în dressing sau în dulap. Astfel, un pantofar te poate ajuta să ai mereu la îndemână încălţările preferate, fără efort suplimentar.

Poţi opta pentru un pantofar cu un design modern, care să îţi ofere suficient spaţiu de depozitare. Vei găsi şi modele ce îţi oferă atât loc pentru pantofi, cât şi o masă pentru hol, datorită formei lor ce se aseamănă cu cea a unei comode.

Dacă preferi să ai un loc confortabil unde să te încalţi şi să te descalţi în fiecare zi, atunci un pantofar tip banca este cea mai inspirată alegere. Unele modele oferă şi extra spaţiu de depozitare pentru obiecte precum umbrelele, periile pentru pantofi sau alte accesorii.

Poţi găsi pantofare la preţuri sub 50 de lei, dar şi modele de sute de lei. În acest fel, poţi alege fără probleme un model, indiferent de bugetul de care dispui.

Cuierul pentru hol

Holul nu trebuie să fie un spaţiu fără personalitate şi fără piese de mobilier. Un cuier pentru hol poate fi o super alegere dacă îţi doreşti confort, dar şi o amenajare cu bun gust. Acesta îţi poate fi de folos pentru a lăsa gecile şi alte accesorii la loc sigur şi accesibil, dar şi pentru a-ţi oferi spaţiu de depozitare.

Cuierul este o piesă accesibilă, ce se poate achiziţiona cu câteva sute de lei.

Noptierele

Noptierele sunt o idee inspirată pentru un dormitor complet. Acestea nu oferă doar un aspect estetic plăcut întregii camere, ci te ajută şi să ai tot ce îţi trebuie la îndemână. Îţi poţi ţine pe noptieră telefonul, încărcătorul, apă sau cărţile preferate. Noptierele au atât rol estetic, cât şi funcţional, aşa că este o idee bună să le incluzi în decorul casei tale.

În plus, preţurile noptierelor sunt accesibile şi poţi găsi modele al căror preţ porneşte de la 50 de lei.

De la masa de cafea şi până la pantofar sau noptiere, există piese mici de mobilier care te ajută să ai o locuinţă amenajată completă şi foarte confortabilă. În plus, preţul unor astfel de piese este foarte prietenos şi poţi găsi modele sub 100 de lei.