LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Social-democrații suceveni se reunesc în ședință la Frasin. Pesediștii cu dosare penale clasate și prescrise pândesc funcții importante pentru ei, neveste sau sponsorii de partid

Social-democrații suceveni se reunesc în ședință la Frasin. Pesediștii cu dosare penale clasate și prescrise pândesc funcții importante pentru ei, neveste sau sponsorii de partid.  Cu toții susțin că oamenii legii au avut ceva cu ei și nu e invers, ca niciunul nu ar fi încălcat legea. În schimb, averile le sunt uriașe și își schimbă vilele ca ciorapii.

Conducerea Organizației Județene a PSD Suceava, liderii de filiale, parlamentarii și primarii în funcție dar și edilii aleși se vor întâlni astăzi pentru a sărbători marea victorie de la scrutinul electoral de duminică, 9 iunie.  Vor ciocni un pahar de șampanie și se vor relaxa la o vorbă mai ales că mulți vor funcții.

Se va discuta rezultatul alegerilor locale inclusiv, discrepanțele de scoruri care au fost înregistrate în unele localități. Pe lista aleșilor pentru mandatul 2024-2028 se afla și pesediști cu dosare penale clasate sau prescrie care se cred curați și care  pândesc funcții.

Funcții vor  și evazioniștii cu dosare penale prescrise si care își cocoțează nevestele în față ca fiind curate ca lacrima.

Suceveni care au dat votul PSD se așteaptă ca aceștia să facă schimbări uriașe însă mare scofală nu va fi pentru simplu motiv că  din Consiliul Județean președintele va elibera locul pentru că mandatul a fost de ales. Vor mai pleca cei doi vicepreședinți, adminiitratorul public și mebri cabinetului. Așa a fost și câbd conducerea Consiliului Județean a  fost preluată de Cătălin Nechifor.

 

O parte din membri PRO România,foști pesediști,  au revenit și ajuns taman implicați în campania electorală a PSD  de la alegerile locale din 9 iunie 2024. Foarte mulți angajați în Consiliul Județean Suceava au fost încadrați  pe vremea când la șefie era Gavril Mârza si  Cătălin Nechifor.  Sunt și încadrari făcute pe vremea când la conducere s-a aflat Gheorghe Flutur, însă per total  aceștia sunt funcționari publici.

Nici la primării nu vor fi mari schimbări mai ales că primarii aleși fie au ocupat funcții de primari, fie au fost consilieri locali și au avut afaceri cu primăriile.