LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Social democrații suceveni dau asigurări: Pe lista PSD Suceava la alegerile parlamentare nu va fi inclusă nicio persoană din afara organizației județene

,, Pe lista PSD Suceava la alegerile parlamentare nu va fi inclusă nicio persoană din afara organizației județene. Conducerea Organizației Județene Suceava a Partidului Social Democrat s-a întrunit astăzi și a decis, în unanimitate, că listele pentru alegerile parlamentare din acest an vor fi alcătuite exclusiv din membri ai organizației județene,, a anunțat astazi, Biroul de presă al PSD Suceava.

 

Decizia a fost luată în prezența președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a președintelui ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a primarului ales al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, precum și a celorlalți parlamentari ai organizației județene.

 

,,Prin această hotărâre, dorim să punem capăt speculațiilor apărute în spațiul public care sugerau că anumite persoane, din afara organizației județene a PSD Suceava, ar putea fi incluse pe listele noastre pentru alegerile parlamentare,, arata PSD Suceava.

Trebuie precizat că social democrații suceveni  cel mai probabil au vrut să clarifice zvonul prin care primarul Ioan Lungu s-ar afla pe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților