ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Și polițiștii mai fură câteodată! O polițistă a râvnit la haine gratis din mall

O agentă a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Iași a fost prinsă în mijlocul unui scandal, riscând să-și compromită cariera, după ce a încercat să fure articole vestimentare dintr-un mall local. Acțiunea a fost dejucată de un vigilent paznic al magazinului, iar poliția a intervenit, deschizând un dosar penal împotriva tinerei.

O agentă, în vârstă de 22 de ani, activă în cadrul Inspectoratului General Pentru Imigrări Iași, se află în mijlocul unui scandal după ce a fost prinsă la furat haine într-un mall din Iași. Incidentul, petrecut pe 6 noiembrie 2023, a fost declanșat de sunetul alarmei la ieșirea dintr-un magazin de modă.

La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Originară din Vaslui, tânăra agentă, angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări, se confruntă acum cu consecințe serioase. Dosarul penal pentru furt deschis împotriva ei ar putea avea un impact major asupra carierei sale în MAI. Conform declarației de avere completată pe 30 mai 2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei, iar singurul venit provine din salariu.

Rămâne de văzut ce vor mai anunța oamenii legii cu privire la acest caz. Tânăra polițistă va suporta consecințele legale dacă se dovedește că ea este vinovată, conform spynews.ro.