BREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Scheletul sucevencei Andreei Rabciuc, campioana de tir dispărută în Italia, ar fi fost găsit într-un canal, la Roma. A fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani

Andreea, suceveanca  în vârstă de 28 de ani, care locuia în Jesi, a dispărut din Montecarotto, provincia Ancona, pe 12 martie 2022.  Potrivit paginilor de socializare, fata a locuit și a făcut școala în Solca. Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

În noaptea în care românca a dispărut, se pare că s-ar fi certat cu fostul ei iubit, Simone Gresti, care, momentan, este singurul suspect în cazul dispariției Andreei Rabciuc.

În cadrul căutărilor, care s-au desfășurat pe teritoriul a patru comune, de la Montecarotto la Maiolati Spontini, Castelplanio și Poggio San Marcello, a luat parte și Georgeta Croceanu, mama tinerei în vârstă de 28 de ani.

,, Unde ești draga mea, nu-ți fie teamă de nimic! Noi două am rezolvat totul împreună. Intoarce-te acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă!

Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutați-mă să-mi găsesc fiica”,  implora Georgeta Croceanu, mama Andreei imediat după dispariție.

La acea vreme s-a primit o semnalare despre o posibilă prezență a ei la Roma. Cineva a spus că a văzut o fată cu bretonul vopsit albastru, tatuaje, piercinguri, care semăna cu Andreea, dar semnalarea nu s-a putut confirma.Pe schelet era un lănțișor, resturi de haine și cureaua de la un rucsac.

Il Messaggero scrie că singurul suspect este iubitul ei, Simone Gresti, cercetat în stare de libertate. Acesta a negat tot timpul că i-ar fi făcut rău prietenei sale și că ar avea vreo legătură cu dispariția acesteia.

ADN-ul scheletului găsit sâmbătă se află în prezent în proces de examinare.

Cadavrul ar fi aparținut unei femei în jur de 30 de ani, moartă cu cel puțin un an în urmă. La gât avea un colier și toate aceste detalii ar duce la Andreea Rabciuc, relatează Ancona Today.

Scheletul a fost găsit în zona Pigneto, periferia Romei, într-un parc pe via Fiermamosca 114. Un excavator care curăța terenul deținut de Ferrovie dello Stato a dezgropat rămășițele femeii, acestea fiind găsite într-un canal de scurgere, potrivit rotalianul.com

Pentru a elimina orice îndoială, Procuratura din Ancona a contactat autoritățile din capitala italiană pentru a primi actualizări cu privire la rămășițele găsite. Procurorul Irene Bilotta vrea să afle dacă este vorba despre Andreea și se vor efectua verificări ale ADN-ului.