ACTUALITATE

Ryanair a anunțat ieftinirea biletelor pentru mai multe destinații

Compania de zbor Ryanair a anunțat programul de iarnă pentru 2023-2024. Pe listă sunt multe destinații din Europa preferate de mulți români. Programul pus la punct de Ryanair pentru România este foarte extins și există multe zboruri pentru țări din Europa, din mai multe aeroporturi naționale.

Mai precis, sunt peste 1,4 milioane de locuri pentru turiștii din România, scrie stiridiaspora.ro.

Programul de iarnă se încheie în martie 2024. Până atunci turiștii români au timp să rezerve zboruri pentru destinații frumoase cu mai puțini bani.

Ryanair va organiza zboruri din trei orașe românești către destinații populare de ski, pentru Crăciun și nu numai. Astfel, de la București vor pleca avioane către Tirana, Viena, Bruxelles, Sofia, Paphos, Marsilia, Paris, Berlin.

De asemenea, vor fi zboruri din Oropeni și către Salonic, Dublin, Tel Aviv, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa.

Românii mai pot merge și în Napoli, Palermo, Pescara, Pisa, Roma Ciampino, Veneția, Treviso. Alte zboruri Ryanair disponibile în această iarnă sunt către Malta, Madrid, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Londra Stansted, Manchester, tot de la București.

Din Cluj, clienții care aleg să zboare cu Ryanair pot ateriza la Bruxelles, Paris, Dublin, Londra Stansted și Milano Bergamo. Ryanair va oferi zboruri și din Iași, către Bruxelles, Paris, Dublin și Milano Bergamo.