ACTUALITATENAȚIONAL

Jandarm găsit împușcat în piept, în fața unui depozit de armamen

Un jandarm în vârstă de 56 de ani s-a sinucis luni dimineață cu pistolul din dotare în timpul serviciului, el asigurând paza la un depozit de armament din Cehu Silvaniei. Bărbatul prezenta mai multe răni provocate de glonț, în zona pieptului, potrivit Graiul Sălajului.

La nivelul Jandarmeriei sălăjene au fost dispuse verificări interne cu privire la cele întâmplate. La ultima evaluare psihologică, jandarmul fusese declarat apt.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, a transmis Marius Mesaroș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Sălaj.