ANUNȚ

Prognoza meteo ANM marți, 26 aprilie 2022. Vreme caldă, dar instabilă. În ce zone din țară sunt anunțate precipitații

Vremea continuă să fie caldă, însă precipitațiile își vor face simțită prezența în mai multe regiuni ale țării. Iată ce se întâmplă cu vremea marți, 26 aprilie 2022, în București, dar și în țară.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo actualizată pentru ziua de marți, 26 aprilie 2022.Temperaturile se vor menține în continuare ridicate, comparativ cu zilele precedente, însă vremea va deveni instabilă în mai multe regiuni ale țării.

 

Prognoza meteo ANM marți, 26 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de marți, 26 aprilie 2022, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru finalul lunii aprilie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade.

Dacă în zilele trecute vremea a fost deosebit de rece, acum, temperaturile se vor situa peste limitele normale.

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică accentuată pentru ziua de marți, 26 aprilie 2022. Vor fi precipitații sub formă de ploaie în special la deal și la munte, dar și în Transilvania și Moldova, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil și nu doar izolat vor mai fi condiții de ploaie.

Marți, vântul va sufla slab până la moderat și va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane.