BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

In Cernăuți a fost condamnată o persoană pentru vânzarea de autoturisme, introduse în țară în calitate de ajutor umanitar

O persoană a fost condamnată pentru vânzare de autoturisme. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru faptul că a vândut mașini, care au fost aduse în țară pentru necesitățile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Bărbatul a fost eliberat de la executarea pedepsei cu probațiune timp de un an, potrivit verdictului Judecătoriei raionului Șevcenko din orașul Cernăuți, notează audiovizualul public Suspilne Cernivtsi. Acesta și-a recunoscut vinovăția în instanță.

În verdict se precizează că bucovineanul a vândut patru SUV-uri unei femei, care dorea să le transmită militarilor ucrainenei. Mașinile au fost vândute pentru suma totală de 460.000 de grivne. El a importat aceste mașini în Ucraina ca ajutor umanitar, primind banii de la o altă persoană. Ulterior mașinile au fost predate unei unității militare ca ajutor umanitar prin intermediul asociației „Comunitatea Bucovineană”. În verdict se arată, că șeful organizației publice nu știa de vânzarea mașinilor. Bărbatul a fost eliberat de pedeapsă pentru că și-a recunoscut vinovăția și educă patru copii. Instanța a decis să transfere toate cele patru mașini unei unități militare.

sursa:bucpress.eu