ACTUALITATELOCAL

Barbat sarit de pe pod in Vatra Dornei

La data de 12.10.2022, ora 11:14, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel SNUAU 112, despre faptul că o persoană de sex masculin a sărit de pe podul pietonal de la o distanță aproximativă de 5 metri, fiind conștientă.

Din investigațiile efectuate și din declarațiile martorilor oculari s-a stabilit faptul că  Cervinca Nicolae din municipiul Vatra Dornei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și aflându-se în apropierea podului pietonal s-a sprijinit de o balustradă de protecție, iar la un moment dat s-a aruncat de la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri, ajungând pe unul din malurile râului Dorna.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava – substația Vatra Dornei și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.  Cervinca Nicolae a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde în urma consultației s-a stabilit următorul dignostic: „traumatism lombar și bazin, excoriații zona vertex, echimoză parietală stânga, stare avansată de ebrietate, tentativă suicid, declarativ: s-a aruncat de pe dig”.

            Persoana în cauză râmâne sub supraveghere și investigații medicale de specialitate la Spitalul municipal Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „Vătămarea corporală din culpă” faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (2) din Codul Penal.