administratieBREAKING NEWS

Moldovan si Vasilciuc asigura conducerea Regiunii Cernăuți de sprijin si solidaritate. Ajutoarele Franței către Ucraina au facut popas la Hub-ul de la Salcea

Autoritatile județului Suceava ăi asigură pe omologii din Cernăuți că vor beneficia de sprijinul părții române. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a delegat-o pe Irina Vasilciuc, administrator in CJ, să reprezinte administrația județeană deși competența ar fi revenit pe linie de relatii internationale  unuia din cei doi  vicepreședinti.
Cert este că Irina Vasilciuc este scoasă in față pentru a fi cunoscuta oamenilor din județ că nu de alta se apropie alegerile și aceasta s-ar afla pe una din listele pentru alegerile parlamentare. Mai mul, în pandemie, Flutur o delegase ca atributii pe aceeasi  Irina Vasilciuc să reprezinte Consiliul Județean în Spitalul Județean.
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a ajuns si el la Suceava si a facut poze cu ajutoarele trimise de Franța.
Moldovan iubitor de poze si imagine. Mai puțin cu munca. Atunci când se afla la conducerea Serviciului Juridic din CJ, acelasi Moldovan se prezenta la serviciu la semnat acte si pleca din birou. Atunci când o angajata incerca sa facă ceva mai mult, Moldovan ii sugera ca nu e cazul sa se implice ca doar este sefa.
In schimb, lui Moldovan îi plăcea sa se prezinte imbracat la ,,patru ace,, si să se facă că lucrează.
Prefectul județului, Alexandru Moldovan este deja cunoscut pentru a apărea in situații în care conducerea Prefecturii nu a contribuit cu nimic. Iată ce spune omul lui Flutur care apare în poze de zici că a lutat chiar el pe frontul din Ucraina.
”Împreună cu Irina Vasilciuc, administratorul public al județului, l-am asigurat încă o dată pe guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, de solidaritatea și sprijinul constante pe care autoritățile județului Suceava îl vor oferi cetățenilor și autorităților ucrainiene. Prin hub-ul umanitar de la Salcea au fost predate astăzi primele donații din cel mai mare ajutor umanitar oferit până acum Ucrainei de Republica Franceză. Lupta Ucrainei se desfășoară pe multiple planuri, iar pompierii, care intervin în zonele distruse de armata rusă au primit un ajutor consistent, autospeciale, echipamente și materiale de intervenție.”
La ceremonia de predare a primei tranșe din ajutorul umanitar oferit Ucrainei de Franța, parte a operațiunii ”O navă pentru Ucraina”, au luat parte E.S. doamna Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze la București, E.S. domnul Ihor Prokopchuk, ambasadorul Ucrainei în România și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.