ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Fată de 19 ani și iubitul ei, găsiți carbonizați în casă. Erau în viață când a pornit incendiul

Este anchetă ampla, după ce o tânără de 19 ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani au murit carbonizați în propria locuinţă.

Fata de 19 ani, mamă a doi copii, şi fostul ei iubit de 38 de ani au fost găsiţi fără suflare.

Însă rudele tinerei susţin că bărbatul ar fi încercat să o omoare deoarce sub trupul ei a fost găsit un recipient cu benzină.

În plus, tânăra, care avea cu acesta un baiat de 3 ani şi o fetita de 8 luni, a pus capăt relaţiei de curand sătulă de certuri.

Autopsia arată că cei doi erau încă în viaţă când locuinţa a fost cuprinsă de flăcări.

Acum procurorii încearcă să afle dacă tragedia a fost provocată intenţionat sau a fost de fapt un accident.

Nicolae Mihail, bunicul fetei: „Am auzit geamul bubuind. Eu am crezut că se bat. Când am intrat, fetița era în prima cameră și fumul dădea să iese afară. Am luat copilul, l-am pus cărucior și m-am zbătut și n-am putut să întru acolo, era focul prea puternic. El a dat foc! Că el când a venit cu o pungă. Fata n-a mai vrut să stea cu el și din cauza asta.”

Sub trupul tinerei de 19 ani, anchetatorii au găsit un bidon de plastic deformat de flăcări, în care fusese benzină.

Plt. adj. șef Viorel Ghiold, ISU Costești: „Am descoperit în cameră, dub dărâmături, două victime carbonizate. Echipajul a lichidat incendiul.”

La fața locului au venit numeroşi polițiști, inclusiv conducerea IPJ Argeș. A fost deschisă o anchetă, şi, momentan, indiciile conturează ipoteza unei crime.

sursa:infostiri.ro