GENERAL

Militar din Husi, mort in urma unui AVC intr-un spital din Iasi

Un militar din Hus,in varsta de 40 ani, s-a stins din viata intr-un spital din Iasi dupa ce a suferit un AVC. Catalin Bucos se pregatea sa mearga la servici cand a resimtit o stare de rau. Transportat in Unitatea de Primire a Urgentelor Husi, medicii au constatat ca starea lui se inrautateste si au cerut sa fie preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transferat la Iasi.

Militarul a suferit un accident vascular sever insotit de un stop cardio respirator si s-a stins miercuri din viata. Rudele si prietenii barbatului sunt in stare de soc intrucat Catalin Bucos nu s-a plans ca sufera de vreo afectiune medicala. Barbatul  avea 2 fetite.

„Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 39 de ani. Un om deosebit, un militar demn de încredere și un exemplu pentru ceilalți camarazi, cap. Bucos Cătălin și-a luat adio de la noi, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. A fost un soț și tată apreciat, un bărbat energic, vesel și optimist. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familie și să odihnească în pace sufletul colegului nostru”, a transmis Divizia 2 Infanterie Getica.