GENERAL

Mamă bătută de fiu. Femeia il vrea musai in gospodărie. Dosar penal pentru violență în familie

Mamă bătută de fiu. Dosar penal pentru violență în familie. Ieri,  Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie,  de 66 ani, din orașul Dolhasca, satul Budeni, că, a fost bătută de către fiul său.

Mama a avut o discuție în contradictoriu cu fiul său,  de 42 ani, cu care locuiește în locuința sa de domiciliu legată de faptul că acesta dorește să se mute împreună cu familia sa din locuința mamei sale.

Batrana a relatat verbal că această discuție a degenerat într-un conflict spontan deoarece ea nu este de acord cu decizia fiului ei de a se muta, astfel, în momentul în care fiul a vrut să își strângă bunurile proprii, mama sa a ridicat palma la el, iar acesta din urmă pentru a se apăra, a strâns-o de ambele mâini.

Mama  nu a solicitat intervenția unui echipaj medical, motivând faptul că nu este necesar.

Totodată, aceasta nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său, fiind completat formularul de risc, acesta indicând faptul că nu există risc iminent privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Persoanei vătămate i-a fost adus la cunoștință faptul că se poate adresa Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea constatării și eliberării unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite în urma agresiunii. Robu Lenuța își rezervă dreptul de a depune plângere.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violența în familie”.