ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

O femeie a vrut să ajungă în locuință prin escaladarea unui perete. S-a dezechilibrat și a ajuns pe patul de spital

Concubinaj cu ghinion. O femeie a vrut să ajungă în locuință prin escaladarea unui perete pentru a ajunge la etajul 1. S-a dezechilibrat și a ajuns pe patul de spital.

Noaptea trecuta. polițiștii din cadrul Biroul de Ordine Publică al Poliției mun. Rădăuți au fost direcționați de personalul de serviciu pentru a se deplasa pe str. Iancu  Flondor din Mun. Rădăuți, întrucât se aud gemetele unei femei dintr-o curte.

În urma cercetărilor s-au stabilit următoarele :

O. Anda se află într-o relație de concubinaj cu C. Cristian, iar în noaptea de 16.06.2024, s-a deplasat pe strada str. Iancu  Flondor, nr.22 din Mun. Rădăuți unde locuiește concubinul acesteia, iar întrucât ușa de acces era încuiată aceasta a încercat să escaladeze un perete exterior pentru a ajunge la geamul de la etajul 1 al imobilului pentru a intra în locuință, moment în care s-a dezechilibrat și a cazut de la o înălțime de aproximativ 1,5 metri față de sol.

Anda a fost preluată de către un echipaj SAJ și tranportată la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „luxație de genunchi stâng și contuzie de umăr stâng ”, fără a-i fi pusă viața în pericol, aceasta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, fără a fi suspiciuni cu privire la vreo faptă intenționată.