ACTUALITATELOCAL

Incendiu de la sauna amenajata in anexa locuinței

Incendiu de la sauna amenajată în anexa locuinței.  Noaptea trecuta, pompierii militari din Siret au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei femei.

 Ieri, în jurul orei 23:30, fiul apelantei, a folosit sauna care este amenajată într-o anexă a locuinței. În jurul orei 00:00 acesta s-a deplasat în interiorul locuinței, lăsând nesupravegheat focul efectuat cu ocazia încălzirii saunei iar în jurul orei 00:30, la un perete din material lemnos al anexei a izbucnit un incendiu.  

            La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Siret cu o autospecială, ocazie cu care au procedat la localizarea și stingerea incendiului.

            După stingerea incendiului, s-a stabilit cauza producerii ca fiind din neglijența fiului, , nefiind alte suspiciuni cu privire la cauzele izbucnirii acestuia.

Paguba suferită în urma incendiului a fost stabilită de către proprietar în suma de aproximativ 2.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Or. Siret sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Distrugerea din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 255, alin. (1) Cod penal, cauza urmând a fi soluţionată procedural.