RELIGIEULTIMA ORĂ

Foto/Video/Manastirea Teodoreni /Puhoi de credinciosi la Sfantul Maslu oficiat de părintele Calistrat

Curtea Manastirii Teodoreni din Burdujeni a fost neincapatoare pentru puhoiule de crenciosi veniți ieri dupa-amiaza la  slujba SFÂNTULUI MASLU oficiată de părintele  CALISTRAT CHIFAN de la Mănăstirea Vlădiceni impreuna cu un sobor de preoti.

Localnici dar si suceveni din satele limitrofe au fost prezenți la sfantul maslu.  Fața monahala a spus ca ,,a venit de acasa cu un gand dar aici lucrurile s-au schimbat,,.

,,Se cuvine sa ii dam Slava lui Dumnezeu pentru asa o zi frumoasa.Ne simțim ca  la Inviere. Sucevenii astazi si Bucovina noastra draga, ei au demonstrat ca taina, puterea, lucrarea si rugăciunea nu au vreme, timp si sarbatoare. Am zis azi ori e Invierea ori e Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava. Ma bucur nespus ca Suceava nostra draga si orasul odata industrial , acum frumos si curat dar mai putin industrial, este binecredincios. Eu am mai trait astfel de vremuri la Mănăstirea Dragomirna la Inviere in 1991,maicuțele au zis atunci ca nu au mai vazut atata lume niciodata,, a aratat părintele Calistrat.

Ascultati cuvantul de invatatura al parintelui Calistrat