administratieULTIMA ORĂ

Foto/Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț a vizitat comunitatea de vicoveni din Regatul Unit: Vă mulțumesc tuturor atât pentru ospitalitate, cât și pentru faptul că faceți cinste orașului nostru

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț a vizitat zilele acestea comunitatea de vicoveni din Regatul Unit. Edilul a avut ocazia să ajungă nu numai în casele  lor ci și pe șantiere, acolo unde aceștia muncesc. Din lipsa locurilor de muncă  dar și pentru salarii mult mai mari față de țara natală, sute de mii de romani au plecat în străinătate.

Comunitatea românească este  a doua ca mărime din Regatul Unit și a devenit cea mai numeroasă minoritate din Londra.
Primarul arata ca  vicovenii sunt fruntea acestei comunități si a fost nespus de fericit sa-i viziteze pe o parte din concetățenii direct la locul de muncă, pe șantier.
,,Știam, dar mi-a făcut o deosebită plăcere să constat calitatea muncii și seriozitatea cu care vicovenii noștri din Regatul Unit abordează orice etapă de lucru, indiferent de domeniul în care activează. În cea de-a doua zi petrecută în Anglia am avut parte de reîntâlniri cu oameni dragi care mi-au arătat adevăratul sens al proverbului: Omul sfințește locul! Vă mulțumesc tuturor atât pentru ospitalitate, cât și pentru faptul că
faceți cinste orașului nostru.Vă transmit încă o dată gândul cel bun, sănătate și putere de muncă, asigurându-vă totodată de tot respectul si prețuirea noastră, a celor de acasă. ,, arata primarul Vasile Iliuț.