ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Video/Cristian Pomohaci, interesat de exemplarele frumoase de cai de la Targul de animale ,, La Ghiață,, -Trei Movile, comuna Șcheia

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost invitat de organizatorul Târgului de animale ,, La Ghiață,, de la Trei Movile, comuna Șcheia să cânte la secțiunea -spectacol folcloric .Înainte de a urca pe scenă, acesta a vizitat preț de câteva minute expoziția de cai de rasă.  Departe de a răspunde la întrebări, fostul  prelat zâmbea doar persoanelor care îl căutau pentru a-i strânge mâna sau erau interesate eventual de un viitor eveniment unde ar putea fi invitat ,evident contra cost.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Cristian Pomohaci s-a fotografiat cu toți cei care au dorit să imortalizele momentul cu el la Trei Movile.

Preotul cântățeț de muzică populară și religioasă a discutat scurt cu câțiva proprietari de cai cărora le-a cerut câteva detalii despre animale, urmând ca apoi să îi contacteze telefonic

Din 2017, Cristian Pomohaci nu mai poate să slujească în Biserică! După acuzațiile și dovezile pe pedofilie pe care un tânăr minor le-a prezentat pe masa magistraților, acesta a ajuns să nu mai poată exercita meseria de preot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FhdCyoB71ig

Avere de peste 1,5 milioane euro

În urma celor petrecute în anul 2017, s-a aflat faptul că preotul-cântăreț, așa cum i se spunea lui Cristian Pomohaci, făcuse o avere frumușică: avea 40 de imobile, dintre care 25 de apartamente: în Cluj Napoca, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureş , dar și 9 terenuri și construcții. Totul evaluat la peste 7 milioane de lei, echivalentul a aproape 1,5 milioane de euro.