BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

DOLIU în cinematografia mondială! A murit actrița Angela Lansbury, vedeta din serialul „Verdict crimă”

Zi neagră în cinematografia mondială, după ce actrița Angela Lansbury, vedeta din serialul „Verdict crimă”, s-a stins din viață.

Angela Lansbury, vedeta din serialul „Verdict crimă”, a încetat din viață, marți, la vârsta de 96 de ani.

Actrița de origine britanică a a avut o carieră care a durat opt ​​decenii și a interpretat roluri de neuitat în seriale precum „Verdict crimă”.Din primele informații, se pare că Angela Lansbury a  murit în somn, acasă, în Los Angeles, marți, cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani.

Aceasta a devenit cunoscută pentru rolul din „Verdict crimă”, dar și pe Broadway pentru rolul de neuitat din „mătușa Mame” și în filme pentru aparițiile sale din Candidatul manciurian (The Manchurian Candidate) și Lumină de gaz (Gaslight). Lansbury s-a bucurat de unul dintre cele mai lungi și mai apreciate cariere de actorie de la Hollywood și New York.

Angela Lansbury a fost de trei ori nominalizată la Oscar

Angela Lansbury a fost nominalizată de trei ori la Oscar pentru rolurile din filmele ”Lumina de gaz/ Gaslight”, ”Portretul lui Dorian Grey/ The Picture of Dorian Grey” şi ”Candidatul manciurian/ The Manchurian Candidate”. Ea fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014.

Actriţă a câştigat şase Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.