ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Polițiștii desfășoară 39 de percheziții simultan – 50 de persoane vor fi duse la audieri – O grupare specializată cu traficul de droguri este destructurată

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad, fac miercuri dimineaţă 39 de percheziţii domiciliare la grupări specializate în trafic de droguri. Peste 50 de persoane vor fi conduse la audieri.

”Dosarele, instrumentate de D.I.I.C.O.T.  – Biroul Teritorial Arad, vizează destructurarea unor grupuri infracţionale organizate specializate în comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, precizează IGPR,

Activităţile sunt realizate împreună cu B.C.C.O. Timişoara, S.C.C.O. Caraş-Severin, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Alba, I.P.J. Arad, la percheziţii participând şi efective din cadrul Jandarmeriei Române.

Acţiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul D.I.I.C.O.T. şi Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.