ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Crimă/Contabila unei primării, înjunghiată în gât și inimă de concubinul său

O femeie de 57 de ani a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit de către concubinul său. Alerta la 112 a fost dată chiar de către agresor care țipa disperat că femeia l-ar fi terorizat.

Crima s-a petrecut în locuința femeii din Baia de Fier, iar făptașul a fost cel care a anunțat vecinii, și unii spun că și poliția, strigând că victima îl teroriza, astfel explicând de ce a recurs la acest gest abominabil, scrie presa locala.

Bărbatul i-ar fi aplicat Marianei Guțu, contabilă a Primăriei Baia de Fier, mai multe lovituri de cuțit, în zona gâtului, în zona inimii iar, în final, i-ar fi tăiat și tendonul de la picior, sa fie sigur că femeia nu va supraviețui.

Aceasta avea o viață destul de dificilă cu bărbatul, din cauza crizelor de gelozie, pe fondul consumului de alcool.

Femeia era liniștită și trecuse prin mai multe încercări, spun vecinii săi, potrivit Realitatea PLUS.

Aceasta trăia în concubinaj cu cel care a atacat-o, de câțiva ani. Era văduvă, după ce soțul său, inginerul Guțu, a decedat cu ani în urmă. Tragedia pri ncare a trecut femeia era și mai mare, fiica sa a murit din cauza unui cancer osos.

Atacatorul a fost oprit de vecini după ce a încercat s-o omoare, au povestit aceștia.

Oamenii legii investighează atacul deosebit de agresiv.

La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce se afla la locuința concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj, relatează presa locală.