BURSA ZVONURILORULTIMA ORĂ

Contrandandiștii au organizat o nuntă falsă și au coborât cu alaiul de la Ulma la destinație. Au traversat localitățile fără probleme

Cum se mai pot transporta țigările de contrabandă fără să fii oprit de echipaje de poliție? Românii sunt foarte inventivi si creativi atunci când vor să treacă neobservați de oamenii legii.  De aceasta dată, contrabandiștii de țigări au organizat o nuntă falsă. Pregatirea a fost minuțioasă însă a fost o reușită. Alaiul a  coborât de la Ulma, traversând  localitățille situatie in aval  pe drumurile județene și naționale fără niciun fel de impediment și a ajuns la destinație.

Cu tot cu mire și mireasă iar mașinile au fost impodobite exact cum ar trebui să fie un alai de nuntași. Cu chiuturi  și  cu voie buna  ca doar așa petrec nuntașii .Pana și baloanele au fost pregătite special în așa fel încât de la distanță să se observe cât de frumos a fost organizată și câtă fericire este în rândul nuntașilor care au însoțit mirii.  Autoturismele erau pline cu țigări de contrabandă.

Mireasa a fost și ea special pregătita, aranjată și cu rochie elegantă,  de nu ți-ar fi venit să crezi că in spatele ei este de fapt o persoana care sustine  transportul cu țigări de contrabanda.

Alaiul de nunta a ajuns la destinație cu brio.