ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Au ajuns acasă în sicrie. Trupurile celor patru membri ai Ansamblului folcloric ,,Florile Bucovinei,, din Rădăuți au fost ridicate de la morga din Vatra Dornei și aduse familiilor

Zi grea pentru cele familiile celor patru dansatori ai Ansamblului Folcloric,Florile Bucovinei,, din Rădăuți. Trupurile celor patru tineri  au fost ridicate de la morga din  Vatra Dornei și aduse familiilor    Toți au decedat în accidentul rutier din noaptea de duminică spre luni pe raza comunei Dorna Candrenilor.

Trebuie să reamintim că luni ,în jurul orei 03.35, Mafteian Robert, de 19 de ani, din com. Dornești,  în timp ce conducea autoturismul marca Audi, (prevazut cubpist de conducere pe partea dreaptă) circulând pe D.N. 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, pe fondul adormirii la volan, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.
            În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, a pasagerei stânga față și a unei pasagere de pe bancheta din spate a autoturismului. Totodată, doi pasageri au fost transportați către C.P.U. Vatra Dornei. Conducătorul auto deținea permis de conducere valabil.
Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că pe partea carosabilă nu sunt urme de frânare, precum și faptul că ocupanții autoturismului nu purtau centurile de siguranță.
       Ulterior la  Spitalul din Vatra Dornei  a survenit si decesul lui  Pintilescu Andrei, pasager dreapta spate (rănit grav), ca urmare a leziunilor suferite.
Cadavrele conducătorului auto Mafteian Robert-Ionel, ale pasagerelor  Balan Maria și Tiperciuc Ioana și a numitului Pintilescu Andrei, au fost transportate și depuse la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.
          În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,ucidere din culpă”, prev. de  art. 192 alin.  (1) , (2) și (3) din Codul penal și ,,vătămarea corporală din culpă”, prev. și ped. de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din Codul penal iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Viviana Hutuleac:

Există momente în care cuvintele sunt prea puține pentru a explica ce simțim! Faptul că v-am pierdut dintre noi, ne lasă în suflete o durere imensă, iar pe scenă niște locuri goale pe care nu le vom putea umple niciodată! Energia voastră, buna dispoziție și tot ceea ce ați transmis oamenilor care v-au admirat, au fost înlocuite cu lacrimi! Ați fost și veți rămâne mereu, pentru noi, colegi de scenă și prieteni de neînlocuit! Ne străduim să vă păstrăm în inimi mereu zâmbitori, însă acum…nu reușim! 😞
Împreună cu toți colegii din cadrul Ansamblului folcloric Florile Bucovinei Rădăuți, transmitem condoleanțe familiilor îndurerate, iar vouă, dragii noștri Maria Balan, Andrei Pintilescu, Ioana Tiperciuc și Robert Mafteian nu vă putem spune decât că fără voi nimic nu va mai fi la fel ca până acum…nici spectacolele, nici scena, nici vioiciunea dansurilor! Acest ultim dans al vieții v-a luat prea repede de lângă noi!
Rămas bun, dragii mei! 🖤

Sicriul cu trupul neinsuflețit al Ioanei Tiperciuc a fost depus la Biserica Ortodoxă de lângă Grădina Zoologic din Rădăuți.Sicriele cu  trupurile neinsuflețite ale celor doi iubiți: Maria Bălan și Andrei Pintilescu sunt depuse la  casa  din Măneuți ,acolo unde cei doi aveau să locuiască împreună.

 

Sicriul cu trupul neinsuflețit al lui Mafteian Robert-Ionel a fost depus la casa părintească din Dornești. Doua dintre cele patru victime ale tragicului accident rutier au fost aduse de către  firma Liviu Funerar Expres.

Dumnezeu să îi așeze în Împărăția Cerurlor!