CRYPTOECONOMIC

Coinbase Custody își schimbă conducerea înainte de decizia privind Bitcoin ETF: Raport

Rick Schonberg îi va succeda lui Aaron Schnarch în funcția de director general al Coinbase Custody, în timp ce cursa pentru ETF-ul Bitcoin la fața locului se încălzește.

Jocul scaunelor muzicale care precede decizia dacă un spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) va fi permis pe Wall Street este în curs de desfășurare, Coinbase înlocuind, se pare, conducerea afacerii sale de custodie. Potrivit Bloomberg, Aaron Schnarch a demisionat recent din funcția de CEO al Coinbase Custody.

Schnarch conducea compania din iunie 2022, dar acum a fost înlocuit de Rick Schonberg, un executiv senior din domeniul fintech care lucrează la Coinbase din 2021 ca șef al departamentului de custodie, fundații și tranzacționare, potrivit profilului său de LinkedIn. Goldman Sachs, State Street și JPMorgan Chase se numără printre angajatorii săi anteriori.

„Ne-am pregătit pe scară largă pentru aprobarea ETF”, a declarat un purtător de cuvânt al Coinbase pentru Bloomberg, adăugând că sistemele companiei „au fost proiectate și testate pentru a face față unui volum de tranzacționare suplimentar, unei lichidități sporite și creșterii generale a cererii pe sistemele noastre”.

Coinbase Custody este o companie fiduciară, ceea ce înseamnă că servește drept gardian legal al activelor, asigurându-se că acestea sunt gestionate și distribuite în conformitate cu dorințele proprietarului sau cu cerințele legale. Compania se află sub supravegherea Departamentului de Servicii Financiare din New York și este auditată de Deloitte & Touche.

sursa articol: cointelegraph.com