BREAKING NEWSCORONAVIRUS

Cisterne incarcate trec in Ucraina prin PCTF Siret.Guvernul Ucrainei promite că problema deficitului de combustibil va fi rezolvată

In Ucraina motorina,benzina si gazolina a fost ratioanalizata.. Premierul ucrainean Denis Shmygal prezice că situația privind deficitul carburanților din Ucraina se va îmbunătăți în viitorul apropiat. El a spus acest lucru într-un interviu acordat RBC-Ucraina.

În special, Shmygal a spus că guvernul importă benzină și motorină.

„Avem o strategie. Dar acum avem doar granița de vest, iar logistica este foarte complicată. De fapt, nu există  rafinăria de la  Kremenchug, care prelua asupra sa  logistica din  centrul și estul Ucrainei”, a spus șeful guvernului.

Brațul de logistică, potrivit lui Shmygal, s-a format acum la granița de vest. Produsele petroliere vin acolo din porturile europene, asigurând de fapt întregul teritoriu al Ucrainei.

„Logistica s-a schimbat mult, a devenit mai complicată și mai scumpă. Acest lucru, desigur, poate duce la prețuri mai mari pentru consumatori”, a avertizat Shmygal.

Potrivit acestuia, negocierile sunt în curs de desfășurare.

„Formula de determinare a marjei comerciale maxime pentru comercianți rămâne, urmărim foarte atent cât costă livrarea. Poate fi o diferență în prețul câtorva grivne, dar deficitul va fi acoperit ”, a spus Shmygal.

Distrugerea rafinăriei de la Kremenchug, precum și a tuturor bazelor în care a existat o aprovizionare adecvată cu combustibil, a dus la întreruperea lanțului logistic.