BREAKING NEWSPOLITIC

Cătălin Drulă, după promulgarea legilor justiției: Iohannis calcă în picioare Justiția din România. Planul de punere sub control a Justiției trebuie definitivat. Mafia are nevoie de liniște

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că președintele Klaus Iohannis „calcă în picioare Justiția din România” și „nu are pic de respect pentru cetățeni, pentru statul de drept, pentru parteneriatele noastre internaționale”. Declarația vine în contextul în care, marți, șeful statului a promulgat așa-numitele legi ale justiției.

Klaus Iohannis, spune liderul USR, calcă în picioare Justiția din România.

„Iohannis calcă în picioare Justiția din România. Nu are pic de respect pentru cetățeni, pentru statul de drept, pentru parteneriatele noastre internaționale”, a scris Cătălin Drulă, marți, pe Facebook.

El a spus ironic că „mafia are nevoie de liniște”.

„Comisarul european pentru Justiție i-a cerut să aștepte avizul Comisiei de la Veneția înainte de a promulga (sau nu) Legile Justiției. Dar pentru Soluția Iohannis de la Grivco nimic nu contează. Planul de punere sub control a Justiției trebuie definitivat. Dacă pe drum România pierde respectul partenerilor europeni e prea puțin important. Mafia are nevoie de liniște”, a adăugat Cătălin Drulă.