ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Politicieni angajați prin diverse tertipuri la stat. Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Dărmănești, Gheorghe Voroniuc a ajuns la ISTRC Suceava prin ISTRC Calafat

Inca un politician ceva IInspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISTRC)pare o instituție care angajează persoane doar care au legătura cu partidele politice sau cu rudele celor angajați deja.  Dacă un membru PNL nu poate rămâne în funcție atunci e rândul unui membru PSD să preia conducerea. O instutuție politizată am putea spune. Puțini sunt angajații care nu ar avea legătura cu partidele politice.

Circula si zvonul că o angajare s-ar face pe 3000 de euro iar bănuții s-ar da la cei de la centru. Dar aici este treaba oamenilor legii care ar trebui să intre pe fir mult mai des și a-i depista pe cei care recurg la astfel de situații.

Gheorghe Voroniuc, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Dărmănești a ajuns angajat pentru o perioadă de câteva luni la Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier respectiv, ISTRC Calafat. Așa se face că a fost apoi, detașat la ISTRC Suceava.  Politicianul poate fi văzut chiar și in echipaj cu încă un coleg pe arterele de circulație din județul Suceava.

De ce și-a dorit Gheorghe Voroniuc să revină la ISTRC Suceava după ce a mai fost odată încadrat dar a renunțat după ce ar fi văzut cum se cer taxe pentru anumite firme? Ce l-a determinat să revină după ce a fost angajat consilier al primarului din Bosanci și Milișăuți?

Cert este că de la Calaft nu ai fi avut timp să stai mai tot timpul pe internet și să  te filmezi cum esti omul dreptății. Rămâne totuși să aflăm cum a ajuns Gheorghe Voroniuc angajat la ISTRC Calafat și de ce  nu s-a organizat și se organizează concurs pentru un post  care se ocupă doar pe pile. Pile politice sau cum?????? Sau poate ne lămuresc alți politicieni suceveni din PSD care ar ști de încadarea nu tocmai corectă a membrului de partid, cu atât mai mult cu cât la conducerea instituției de la Suceava se află tot un membru s