ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Bunicul ucis de nepot va fi înmormântat astazi. Ciprian, fostul genist, a incercat să se sinucidă în arestul IPJ

Lacrimi si durere în familia bunicului din Bosanci ucis de nepot. Va fi înmormântat astăzi, în cimitirul din localitate. Un om care a muncit din greu , un om liniștit și apreciat de întreaga comunitate va fi condus  pe ultimul drum.  Toată comuna nu numai familia este șocată de tragica întâmplare care poate ar fi putut fi evitată dacă oamenii legii ar fi acționat din timp.   Cercetarile în acest caz sunt efectuate de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ciprian, bărbatul care și-a ucis bunicul în fata a doi polițiști, injunghiindu-l cu cuțitul în spate, ar fi încercat să se sinucidă de două ori in arestul IPJ Suceava. Rudele  acestuia sustin că informația a fost confirmata mamei de către polițiști. In ziua in care si-a ucis bunicul, Ciprian ii sapase groapa de dimineata in curte.   Nimeni nu l-a mai putut opri de la comiterea oribilei fapte. Nici mama, nici celelalte rudele, nici primarul și nici polițiștii.

Ciprian, este fost subofițer genist la baza NATO Mihail Kogălniceanu și are 36 de ani. A fost plecat și în războiul din Ucraina. Bărbatul și-a omorât bunicul în fata a doi polițiști care au reușit în cele din urma să îl împuște în picioare. Ciprian și-a ucis bunicul cu sânge rece în fata agenților de politie. Ba mai mult a atacat și un ofițer care a încercat să îl imobilizeze, taindu-l cu cuțitul pe fata. Bărbatul se afla în arest după ce a fost transportat la spital, însă nu a fost nevoie de internare.

Primarul localității Bosanci, Necuai Miron, este cel care a sunat la politie să trimiță un echipaj, însă ofițerii de serviciu au venit abia după doua ore.

În acest timp, bătrânul a fost amenințat constant de către bărbat până când oamenii legii și-au făcut apariția, iar Ciprian, nepotul agresiv a ieșit cu doua cuțite și l-a injughiat pe bunicul sau. Polițiștii au fost nevoiți să traga focuri de arme pentru a-l imobiliza pe agresor.

”Am stat o ora împreună cu bătrânul de vorbă și după o oră am sunat din nou la poliție și mi-au spus că trebuie să aștepte un coleg de la Suceava să vină, deci poliția, dacă ar fi acționat în mod profesional, nu s-ar fi întâmplat crima”,spune primarul.