GENERAL

Botoșănean,victima unei agresiuni pe terasa unui local din Rădăuți

Botoșănean,victima unei agresiuni pe terasa unui local din  Radauti.  Polițiștii fac cercetari. Duminică noapte, Poliția Rădăuți, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un barbat, din com. Vorniceni, jud. Botoșani, cu privire la faptul că este victima unei agresiuni.

Acesta se afla pe terasa restaurantului „MILLEGUSTI”, situat în municipiul Rădăuți, strada Volovățului, atunci când a fost abordat de către un ocupant al mesei alăturate, cel din urmă fiind deranjat de lipsa de respect arătată de către Calistru Ioan atunci când ar fi scuipat pe jos. În urma acestui gest, Calistru Ioan ar fi fost lovit cu palma în zona feței, motiv pentru care a fugit în încercarea de a scapa de persoana ce îl agresa. Ulterior acesta a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție dar și a unei ambulanțe. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, la fața locului, acesta a precizat că nu dorește să fie transportat la Spitalul Rădăuți și nu dorește să depună plângere cu privire la cele întâmplate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală si se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin. (1) din Codul penal, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Rădăuți.