ACTUALITATELOCAL

Femeie din Milișăuți, găsită decedată prin spânzurare în garajul locuinței. Descoperirea macabra facuta de sot

Femeie din Milișăuți, găsită decedată prin spânzurare în garajul locuinței. Descoperirea macabra facuta de sot. Duminica dimineata, un apel la 112 semnala ca o femeie, de 73 ani, din Milișăuți a fost găsită fara suflare.

La locuința s-a deplasat echipa formată dintr-un lucrător din cadrul Postului de Poliție Iaslovăț, unul din cadrul Postului de Poliție Poieni Solca și teh. criminalist de la Poliția Mun. Rădăuți.

La fața locului a fost găsită o ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți unde personalul medical a efectuat manevre de resuscitare a numitei Lucescu Viorica, însă fără nici un rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

Femeia a fost găsită decedată, în garajul locuinței sale spânzurată cu o funie de grinda garajului în poziție verticală.

Despre sotie se cunoaște că era depresivă în ultimul timp, nu lua niciun tratament, nu avea relații conflictuale cu nicio persoană și nici datorii. Nu au fost găsite urme de violență pe cadavru, nefiind suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192, alin. 1 din Codul Penal, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.