ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Alerta în Rădăuți după ce 3 mașini au fost incendiate cu intenție în ultimele zile

Este alerta în Rădăuți după ce 3 mașini au fost incendiate intenționat în ultimele zile. Se vehiculează două variante, ori vorbim despre prezenta unui piroman în oraș ori sunt reglari de conturi între interlopi.

Doua autoturisme au ars în aceasta dimineata la ora 5.00. Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la două autoturisme pe raza municipiului Rădăuți, strada Zimbrului.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la două autoturisme cu pericol de propagare la o casă învecinată.

În urma incendiului au ars ambele autoturisme în proporție de aproximativ 90%.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa învecinată.

Prefect Alexandru Moldovan: „În ultimele zile, în municipiul Rădăuți s-a produs incendierea a trei autoturisme. Indiferent de motivație, producerea unor asemenea fapte cu un profund caracter antisocial nu poate fi acceptată sau tratată cu ușurință. Cetățenii sunt îndreptățiți să solicite și să beneficieze de un climat de liniște și siguranță, iar instituțiile statului sunt datoare să-l ofere, zi de zi și ceas de ceas.
Am solicitat tuturor structurilor MAI cu atribuții în acest sens să-și dubleze eforturile și să facă lumină în aceste cazuri, astfel încât rădăuțenii, toți cetățenii județului să se simtă în siguranță”.