BREAKING NEWSCULTURĂ

Zilele comunei Putna. Evenimentul a adus impreuna locuitorii din Putna si din împrejurimi care au cântat, au dansat împreună cu artiștii care au urcat pe scenă.

Comuna Putna a fost în sărbătoare pe 2 iulie cu ocazia zilelor Comunei. Evenimentul a adus impreuna locuitorii din Putna si din împrejurimi care au cântat, au dansat împreună cu artiștii care au urcat pe scenă.

Zilelor comunei Putna  au avut ca  organizatori Primăria Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna. Principala atracție a manifestării a fost parada cailor și a porturilor populare care avut loc în Piața din Putna. Cai falnici și frumoși, ponei desprinși parcă din basme au defilat prin fața sutelor de oameni prezenți la Zilele comunei Putna stârnind admirație și respect.

 

 

Alaturi de renumitul ansmablu ,,Lăutariii condus de maestrul Nicolae Botgras pe scena au mai urcat alți interpreți talentați de muzică populară – Ion Paladi, Constantin Enceanu, Ilie Caraș, Constantin Bahrin, Dana Dăncilă, Loredana Călin, Alexandra Dan, Ansamblul „Ștefan Vodă” din R. Moldova și Maria Luiza Mih.

Pentru iubitorii muzicii folk au concertat Andrei Păunescu și Vanghele Gogu. Nu a lipsit  nici muzica pop, invitata fiiind Irina Rimes.